Zato je ADDI na fasadi!

Fasada predstavlja lice svakog objekta, odražava individualnost investitora i stvaralačku estetiku projektanta. Imajući u vidu da su najveći gubici energije upravo kroz fasadne zidove, izbor adekvatnog sistema kontaktne fasade jedna je od važnijih odluka investitora koja utiče na buduće troškove eksploatacije objekta.

Toplotna izolacija na fasadnim zidovima nam pomaže pri održavanju optimalne temperature unutar objekta tokom cele godine. Time smanjujemo troškove grejanja u zimskim mesecima, kao i troškove hlađenja u letnjim. Sistem kontaktne fasade sa odgovarajućim lepkom, termoizolacionim materijalom, fasadnom mrežicom, podlogom i završnim malterom predstavlja dugotrajno i sigurno rešenje za svaki objekat.

Kompanija Knauf unela je preko 80 godina iskustva u građevinskoj industriji u kreiranje vrhunskih fasadnih sistema koji sadrži sve potrebne elemente za energetski efikasnu, vodoodbojnu i požarnootpornu fasadu.

Ovogodišnju građevinsku sezonu započinjemo sa novim proizvodima iz fabrike Knauf Zemun.

Investicija u novi proizvodni pogon u Zemunu donela je osveženje na tržište Srbije i regiona kada su u pitanju najnovije tehnologije izrade fasadnih maltera. U saradnji sa Knauf Razvojnim centrom iz Nemačke kreirani su jedinstveni proizvodi na našem tržištu. Posebno ističemo spoljašnji fasadni malter ADDI sa dodatkom silikona, koji se može koristiti kako za sisteme sa EPS-om, tako i za sisteme sa kamenom mineralnom vunom.

Mogućnost primene na svim tipovima kontaktne fasade svrstava ADDI među najkvalitetnije maltere na tržištu.

Kompatibilnost, bezbednost, efikasnost i sigurnost svih proizvoda u Knauf sistemu kontaktne fasade potvrđena je ETA sertifikatom kao najmerodavnijim evropskim dokumentom iz te oblasti.

Nemački kvalitet i permanentna kontrola kvaliteta Knauf fasadnih proizvoda garantuju dugotrajnost kontakne fasade.

Preuzimanje dokumenata:

Pročitajte i ostale vesti

Knauf Akademija 2023