Stručno usavršavanje sa Knauf-om

KNAUF AKADEMIJA

Drage kolege,

Suva gradnje je neprekidno u trendu. Izborila je svoje posebno mesto u građevinarstvu. Knauf svojim sistemima već decenijama postavlja standarde u oblasti suve gradnje. Razvoj građevinarstva nastavlja se nesmanjenom brzinom i traži od proizvođača da neprestano idu u korak s razvojem novih tehnologija. Knauf kao inovativno preduzeće, neprestano investira u dalji razvoj građevinskih sistema i svojim partnerima prenosi stečeno znanje kroz praktične seminare.

Suva gradnja prevazišla je odavno svoje prvobitne granice primene, danas suvu gradnje iz enterijera selimo i u eksterijer i u ekstremno vlažne prostorije /Aquapanel i Vidiwall sistemi/. U oblasti zaštite od požara i zvučne zaštite, doslednim razvojem i napretkom naših već proverenih sistema, otvaraju se nova područja primene.

Koristite ovu inovativnu snagu, omogućite Vašim saradnicima stručno usavršavanje na najvišem nivou. Iskoristite priliku da u znanju prevaziđete konkurente.

Za vas smo napravili interesantan program školovanja u 2017, kroz koje ćete vaše znanje o suvoj gradnji dovesti na najaktuelniji nivo. Uložite u vašu budućnost i ne oklevajte da se prijavite, jer je broj učesnika ograničen.

Knauf Akademija 2017 – Kopaonik – PREUZMITE PREZENTACIJE

Knauf Akademija za arhitekte – POGLEDAJTE PROGRAM

Namenjeno za projektante, nadzorne organe, šefove gradilišta i sve  zainteresovane za suvu gradnju.

Knauf Akademija za izvođače – montere  – POGLEDAJTE PROGRAM

Namenjeno za montere suve gradnje, nadzorne organe, šefove gradilišta i sve  zainteresovane za izvođenje sistema suve gradnje.

Radujemo se Vašem učešću!

Srdačan pozdrav,

Knauf  tim