Šesta Knauf Akademija održana na Kopaoniku

Šesta po redu Knauf Akademija održana je 28-30.09. na Kopaoniku u organizaciji članica Knauf Grupe – Knauf-a, Knauf Insulation-a i AMF-a. Tradicionalno, ovaj događaj je okupio brojne stručnjake iz oblasti građevine koji su imali priliku da se informišu o savremenim trendovima u arhitekturi i građevinarstvu.

Centralna tema ovogodišnjeg događaja bila je ZVUK. Predstavnici kompanija Knauf grupacije su prezentovali novitete iz oblasti zvučne zaštite i prikazali softvere koji u značajnoj meri olakšavaju rad arhitekata i građevinskih inženjera.

Pored naših cenjenih profesora i arhitekata, na ovogodišnjoj konferenciji su po prvi put učestvovali eminentni predavači iz inostranstva. Predstavljanjem svojih projekata svi su dali poseban doprinos Akademiji, naglašavajući značaj zvučnog komfora u javnim objektima – školama, hotelima i bolnicama.

Ovogodišnjoj Akademiji prisustvovalo je preko 220 gostiju, što potvrđuje renomiranost događaja na kome se rado okupljaju značajni ljudi iz oblasti građevine i arhitekture. Pored gostiju iz Srbije, konferencija je okupila i brojne stručnjake i goste iz regiona – Makedonije, Hrvatske, BiH, Bugarske, Crne Gore i Albanije.

Prema rečima prisutnih, ovogodišnja Knauf Akademija je u svakom smislu ispunila očekivanja i postavila visoke standarde za narednu godinu.

Pročitajte i ostale vesti