Knauf AQUAPANEL® SkyLite masa za obradu spojeva i površina

Knauf AQUAPANEL® SkyLite masa za obradu spojeva i površina je cementni materijal za ispunu spojeva i gletanje kompletne površine Knauf AQUAPANEL® cementne ploče SkyLite, a prije primjene dekorativne žbuke ili boje. Pritom se mora koristiti AQUAPANEL® SkyLite mreža za armiranje kod primjene za eksterijere, dok za interijere nije potrebna. Najmanja debljina sloja je 3 mm za interijere i 4 mm za eksterijere. Navedena masa je isključivo za primjenu na stropovima te je kompatibilna isključivo s Knauf AQUAPANEL® cementom pločom SkyLite.

Glavne karakteristike:

  • Isključiva primjena za stropove
  • Kompatibilna s Knauf AQUAPANEL® cementom pločom SkyLite
  • Interijeri i eksterijeri
  • Miješanje s vodom 15 kg s 8,4 l hladne i čiste vode
  • Potrošnja materijala 0,7 kg/m²/mm
  • Debljina sloja interijeri 3 mm
  • Debljina sloja eksterijeri 4 mm
  • Negorivi materijal

Primena:

Ispuna spojeva INTERIJERI i EKSTERIJERI:

Spojeve između Knauf AQUAPANEL® cementnih ploča SkyLite ispunite Knauf AQUAPANEL® SkyLite masom za obradu spojeva i površina s najmanje 10 cm oko spojeva. Umetnite AQUAPANEL® traku (10 cm) koju zatvorimo dodatnim tankim slojem. Nakon najmanje 12 sati vremena sušenja površinu stropa temeljno premažite Knauf AQUAPANEL® temeljnim premazom.

Obrada površina- INTERIJERI:

Kada se temeljni premaz osuši, može se nanijeti Knauf AQUAPANEL® SkyLite masa (3 mm)  za obradu spojeva  i površina kao pripremu za dekorativne žbuke ili boje.

Obrada površina- EKSTERIJERI:

Kada se temeljni premaz osuši, može se nanijeti Knauf AQUAPANEL® SkyLite masa (4 mm)  za obradu spojeva  i površina na koju postavljamo Knauf AQUAPANEL® SkyLite mrežu za armiranje s preklopom na rubovima od 10 cm po cijeloj površini, pri čemu mrežicu treba utisnuti u masu za armiranje u dubini od oko jedne trećine debljine mase te zatvoriti s dodatnim slojem mase kao pripreme za dekorativne žbuke ili boje.

NazivBroj proizvodaEAN CodePakovanje
Knauf AQUAPANEL® SkyLite masa za obradu spojeva i površina475694426002186304615kg/vreća