Knauf AQUAPANEL® bela masa za armiranje i gletovanje

Knauf AQUAPANEL® bela masa za armiranje i gletovanje je beli cementni materijal za gletovanje kompletne površine Knauf AQUAPANEL® cementne ploče Indoor, a pre primene dekorativne žbuke ili boje. Pritom se mora koristiti AQUAPANEL® mreža za armiranje. Najmanja debljina sloja je 4 mm.

Glavne karakteristike:

  • Miješanje s vodom 20 kg s 6,8 l hladne i čiste vode
  • Potrošnja materijala 0,7 kg/m²/mm
  • Negorivi materijal

Primena:

Nakon 12 sati što ste obradili površinu s  Knauf AQUAPANEL® temeljnim premazom, Knauf AQUAPANEL® cementne ploče  Indoor mogu se pripremiti za ličenje nanošenjem Knauf AQUAPANEL® bijele mase za armiranje i gletanje preko cijele površine (minimalna debljina sloja 4 mm). Ispod Knauf AQUAPANEL® bijele mase za armiranje i gletanje mora se postaviti AQUAPANEL® mreža za armiranje. Da bi se postigao gladak završni sloj kvalitete Q2, nanijeti još jedan sloj Knauf AQUAPANEL® bijele mase za armiranje i gletanje te izgladiti cijelu površinu. Nakon sušenja površina se može obojiti. Mogu se koristiti najčešći sustavi ličenja. To uključuje emulziju na vodenoj bazi, matirane lakove, boje na bazi polimera smole i lakove na bazi epoksi smola.

Za završnu obradu površine do kvalitete Q4, primijeniti AQUAPANEL® Q4 Finish glet masu preko cijele unaprijed pripremljene (armirane) površine.

NazivBroj proizvodaEAN CodePakovanje
Knauf AQUAPANEL® bela masa za armiranje i gletovanje131095426002186143120kg vreća