Normativi u suvomontažnim radovima

Kompanija Knauf je, kao vodeći proizvođač građevinskih materijala i sistema suve gradnje, pre više od jedne decenije prepoznala potrebu za osnivanjem Grupacije suve gradnje i definisanjem pravila pri obračunu suvomontažnih radova.

Privredna komora Srbije – Udruženje za građevinarsvo, industriju građevinskog materijala i stambenu privredu u saradnji sa novoosnovanom Grupacijom suve gradnje Republike Srbije izdaje knjigu „Suvomontažna gradnja – standardizovani opisi radova, pravila za obračun i normativi“. Primenom uputstava koji se nalaze u knjizi izvođači suvomontažnih radova će biti u prilici da preciznije kreiraju ponude za obavljanje poslova, a njihovi radovi će biti kvalitetnije izvedeni.

Pozivamo vas da prisustvujete promociji knjige koja će biti organizovana u utorak, 26.02.2019. u prostorijama Privredne komore Srbije, Terazije 23/II sprat, sa početkom u 11 h.

Privredna komora Srbije organizuje preuzimanje knjige pre ili nakon završetka promocije uz donetu uplatnicu (fizička lica) ili dokaz o uplati (pravna lica).

Način plaćanja – primalac: Privredna komora Srbije, broj računa PKS: 205-1389-92, poziv na broj: 0902, svrha plaćanja: kupovina knjige, iznos: 1.650,00 dinara (iznos je sa uračunatim PDV-om).

Vidimo se na promociji.

Na promociji Normativa koja je održana 26.02.2019. u prostorijama Privredne komore Srbije prisustvovao je veliki broj izvođačkih i projektantskih firmi, predstavnika proizvođača materijala i trgovaca.

Predstavnici Grupacije suve gradnje su pozvali izvođače da uzmu aktivno učešće u radu udruženja, kako bi definisali i zastupali zajedničke interese montera.

U narednom periodu Privredna komora Srbije će podneti zahtev za mišljenje i obavezujuću primenu Normativa Ministarstvu građevine, Ministarstvu privrede, Inženjerskoj komori i fakultetima.

Pročitajte i ostale vesti

Knauf Akademija 2023

Knauf Akademija Niš i Vranje